Skip to main content

Geef jouw mening over je studie…

Geef jouw mening over je studie…
by Wittenborg News -
Number of replies: 0

Geef jouw mening over je studie…

Doe mee aan de Nationale Studentenenquête www.nse.nl  (…en maak kans op een MacNook of eén van de andere prijzen!)

Voor wie?

De Nationale Studentenenquête (NSE) is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over opleidingen, hogescholen en universiteiten. Als deelnemer maak jij kans op één van de 10 Macbooks, 25 iPods en 250 cadeaubonnen van bol.com t.w.v. 20 euro die verloot worden.

Waarom?

Met de resultaten van de Nationale Studentenenquête krijgen scholieren en studenten inzicht in de studentenoordelen over opleidingen en kunnen hogescholen en universiteiten hun kwaliteit verbeteren. De resultaten worden onder andere gebruikt voor de website www.studiekeuze123.nl.

Hoe?

Van de Nationale Studentenenquête heb je inmiddels een e-mail ontvangen of krijg je deze zeer binnenkort. In deze e-mail staat een link waarmee je direct kunt inloggen. Heb je problemen met inloggen? Mail dan naar info@nse.nl Het onderzoek loopt tot en met 12 april 2010 dus zorg dat je op tijd jouw mening hebt gegeven!

Van wie?

De Nationale Studentenenquête valt onder de verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123 en wordt uitgevoerd door de onderzoekbureaus ResearchNed en TNS NIPO.

Vragen?

Vragen over dit onderzoek?

Kijk op www.nse.nl/faq of stuur je

mail aan info@nse.nl

213 words