Skip to main content

IBA Varient Pathways Published for Dutch and EU students!

IBA Varient Pathways Published for Dutch and EU students!
by Wittenborg News -
Number of replies: 0

Heb jij je MBO diploma behaald en wil jij naast een goede baan ook je HBO diploma behalen? Dan is Hogeschool Wittenborg’s Werken Leren Verdienen (WLV) traject jou op het lijf geschreven!

Van voltijd naar duaal

Hogeschool Wittenborg biedt MBO’ers een duaal traject aan – het Werken Leren Verdienen traject. Het bijzondere is dat je kunt instappen als een voltijd student en dat Hogeschool Wittenborg jou ondersteunt bij het vinden van een geschikte baan op beginnend HBO niveau. Wij maken daarbij gebruik van een groot netwerk en gaan indien nodig ook buiten dat netwerk op zoek naar een geschikte werkplek voor jou. Het is zelfs mogelijk om binnen meerdere branches werkervaring op te doen.

Na het behalen van 40 (of meer) studiepunten ben je klaar om met het duale traject te beginnen. Dit is aantrekkelijk, omdat je dan kunt beginnen met werken (geld verdienen) en leren op HBO niveau. Als duaal student kom je 1 à 2 dagen in de week naar school en kun je binnen 2 ½ jaar je HBO diploma behalen!

Uiteraard blijft het mogelijk om ons geaccrediteerde onderwijsprogramma te volgen in vol- of deeltijd en zowel in het Engels als het Nederlands of een combinatie van beide talen. Jij kiest het traject dat op dat moment het beste bij je past!

MBO4 + ½ jaar voltijd + 2 jaar werken + studeren = Bachelor Degree International Business Administration (HBO)
MBO4 / HAVO / VWO + 2 jaar voltijd + 1 jaar stage + studeren =
Werk op HBO niveau + EVC’s + min 1 tot max 2 jr duaal of deeltijd studeren =
MBO4

(BTEC - HND)

+ 1 jaar voltijd

(Hogeschool Wittenborg NL)

+ 1 jaar voltijd

(University of Brighton UK)

= Nederland's HBO Diploma + UK Bachelor Degree University of Brighton

278 words